Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Történelem.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Történelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tortenelem.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Általános Iskola

Általános Iskola

Az általános iskola oldalon megtalál mindent, ami az általános iskolákkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki általános iskolákkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató iskolák között válogathat: megtudhatja, hol van az Önhöz legközelebbi iskola. Az oldalon az általános iskolák honlapjait találja megyénkénti felosztásban

Oktatás

Oktatás

Az oldalon főképp oktatási intézmények és tanfolyamok weblapjai között böngészhetünk, melyek az alábbi főbb kategóriákra vannak osztva: nyelviskolák, főiskolák, felnőttoktatás és autósiskolák. Ezenfellül találhatunk rajta segédanyagokat az oktatáshoz és az érettségi vizsgához. A honlapon tájékozódhatunk a felvételivel és a diákhitellel kapcsolatban is.

Tudomány

Tudomány

Természet és társadalomtudományos oldalak gyűjteménye. A tudomány a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és az ezen tevékenység során szerzett ismeretek összessége. A tevékenységnek bárki által megismételhetőnek kell lennie és végeredményben azonos eredményre kell vezetnie ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük. A tudomány eredménye egyetemes érvényű.

Tuti menü